Soluții profesionale
pentru accesarea de fonduri nerambursabile
adaptate nevoilor tale

Ai o idee de afacere, vrei să afli dacă ești eligibil și cum poți să obții fonduri nerambursabile europene sau neguvernamentale?

Află în ce domenii de investiții se acordă finanțare nerambursabilă importante și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.

De ce să alegi serviciile noastre?

Suntem o companie cu o experiență de peste 10 ani
în scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă.

Ne recomandă

  • Politica firmei, bazată pe convingerea că atenţia pentru detaliu şi perseverenţa conduc la succes
  • Colectivul activ și dinamic, motivat pentru performanţă
  • Clienţii mulţumiţi de serviciile noastre

Servicii oferite

Elaborare
cerere de finanțare

În prima etapă ne ocupăm de scrierea cererii de finanțare și a documentelor suport, având un singur obiectiv foarte clar – maximizarea șanselor clienților noștri în obținerea unui punctaj maxim pentru aprobarea proiectului.

Implementare
proiect

După semnarea contractului de finanțare demarăm procesul de implementare a proiectului, sprijinind la fiecare pas beneficiarii în derularea corectă a tuturor activităților prevăzute în cerere, de la analize financiare până la îndeplinirea obiectivului general de creștere a gradului de dezvoltare a afacerii.

Achiziții
publice

Una dintre cele mai importante etape în derularea corectă a unui contract de finanțare, căreia îi acordăm o atenție sporită, este reprezentată de Achiziții, în care ne implicăm cu toată experiența noastră profesională pentru organizarea procedurii de achiziții publice, respectiv întocmirea documentației necesare pentru decontarea cheltuielilor prevăzute prin proiect.

Activități cheie
în cadrul serviciilor de consultanță

  • Evaluarea oportunităților și identificarea surselor de finanțare nerambursabilă active
  • Verificarea eligibilității potențialului beneficiar și a ideii de proiect
  • Livrarea de proiecte ce întrunesc condițiile de eligibilitate ale programului de finanțare și care vin să ofere soluții viabile și sustenabile pentru dezvoltarea afacerii clientului nostru
  • Asumarea responsabilității cu profesionalism în scrierea, implementarea, monitorizarea și finalizarea cu succes a proiectelor